Drumul de la MINUS la PLUS

Sunt momente in viata cand intalnesti oameni care au o atingere magica. Din simpla interactiune, dintr-o conversatie obisnuita,  viata ta ia un alt curs. Esti luat prin surprindere pentru ca, dintr-odata, intervin diverse situatii si ti se deschid noi orizonturi.  Odata pe an, la Piatra Neamt ajunge un astfel de om.

Wes Wingett vine in Romania de 15 ani , iar de 8 ori a ajuns si in orasul nostru. Doctor in psihologie, locuieste si profeseaza in Statele Unite, dar ii place sa calatoreasca in diferite tari pentru a educa si a raspandi invataturile lui Alfred Adler. La seminariile lui participa sute de oameni atat psihologi, cat si oameni care doresc sa se dezvolte, personal si profesional.

Am avut deosebita ocazie de a-l cunoaste personal cu multi ani in urma si de a filma 2 interviuri cu Wes Wingett in ultimii ani. Unul dintre ele il puteti gasi aici. Al doilea vi-l prezint mai jos. Dureaza 33 de minute. Te provoc sa-l urmaresti pana la capat, nu costa nimic, decat timpul tau. Da, timpul este pretios, dar iti garantez ca merita.

Drumul de la MINUS la PLUS este doar unul dintre lucrurile pe care le vei afla din interviu. Ce legatura este intre amintiri, vise si viata ta de acum? Cat de mult te influenteaza amintirile din copilaria timpurie vei afla in urmatoarea jumtatate de ora. De asemenea, vei descoperi cum poti sa-ti schimbi viata in bine si cum sa gasesti solutii la problemele cu care te confrunti zi de zi.

Nu se va intampla nimic rau daca nu urmaresti filmul. Doar vei pierde ocazia de a privi viata dintr-un alt unghi, de a te cunoaste mai bine, de a intelege mai bine viata ta si a celor din jurul tau. Nu vei afla cum sa parcurgi drumul de la „minus” catre „plus”, de la „nu pot face asta” la „da, eu pot”. Este timpul tau si doar tu poti decide ce faci cu el.

Daca vei urmari interviul cu Wes si vei gasi idei valoroase acolo, recomanda-l si prietenilor tai sau celor care tu crezi ca au nevoie. A impartasi idei si valori cu cei din jur inseamna ca-i apreciezi si iti pasa de ei. Sharing is loving…

 

 

PS: Vreau sa-ti multumesc Sinziana Burcea pentru ca mi-ai acordat deosebita ocazie de a participa la evenimentele organizate si interviurile cu un om a carui atingere este intr-adevar… magica.

Lasa un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.