Me FloDaca ai ajuns aici, in primul rand vreau sa-ti multumesc! Inseamna ca esti interesat de serviciile pe care le ofer si iti place ceea ce fac.

Numele meu este Florin. Locuiesc in Piatra Neamt, lucrez de aproape 16 ani in televiziune si media. Cariera mea a inceput cu editarea video, mai intai cu montaje mici, dupa aceea cu materiale, emisiuni, spoturi publicitare. Am dobandit in timp cunostinte de specialitate in ceea ce priveste televiziunea, tehnica si editarea grafica.

In urma cu 12 ani am pus mana pe primul aparat de fotografiat, ceva mai profesional la momentul respectiv. M-am indragostit de aceasta arta si practic fotografia la un nivel profesionist. Am schimbat intre timp mai multe aparate foto, am trecut la cele profesionale full-frame, am studiat intens programele de editare foto si grafica. Mi se pare natural ca intotdeauna trebuie sa fii la curent cu ultimele noutati si tehnologii in domeniul in care lucrezi.

La evenimente nu lucrez singur. Un profesionist se concentreaza pe un singur lucru ca sa iasa foarte bine. Din experienta afirm ca poti sa faci doua lucruri foarte bine, dar nu in acelasi timp. De asemenea, site-urile complexe le dezvolt cu ajutorul unui programator dedicat. Sunt exigent in ceea ce fac si de aceea imi rezerv dreptul de a selecta partenerii si colaboratorii.

Imi place sa verific produsele finale si sa urmaresc reactia omului cand le primeste. Sunt meticulos in ceea ce fac si imi place sa am un feedback al muncii mele.

Imi place online-ul si inca din scoala generala am vazut in informatica o stiinta a viitorului. Am urmat acest profil atat la liceu, cat si in facultate. Dupa mai bine de 20 de ani mi-am schimbat un pic parerea: este o stiinta a prezentului, face parte din fiecare aspect al vietii noastre. Internetul realizeaza conexiuni si ofera posibilitati de dezvoltare pe care niciun alt mediu nu le poate sustine. Marketingul online este un alt domeniu care ma pasioneaza, este diferit de cel clasic, iar in site-urile pe care le dezvolt tin cont de aceste strategii.

In acest moment activez ca intreprindere individuala si imi place sa sustin afacerile antreprenorilor locali. Cu unii dintre acestia colaborez in mod constant. Ajutandu-i pe ceilalti antreprenori sa-si construiasca afacerea, imi dezvolt propria viziune.

Unul dintre citatele mele favorite este din Confucius:

„Alege o meserie care iti place si nu va trebui să muncesti o zi in viata ta”

Obiective b3

Reclame

Lasa un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.