12 motive sa alegi servicii profesionale de eveniment (si o asigurare suplimentara)

Daca ai ajuns aici inseamna ca ai urmarit portofoliul nostru si ai dori sa colaboram la evenimentul tau. Iata cateva lucruri pe care e bine sa le stii despre noi:


Primul lucru de care trebuie sa fii sigur este ca vom fi prezenti acolo, pregatiti, din timp si nu apar alte persoane in locul nostru. Ne tinem de cuvant de fiecare data!


Poti sta linisit in privinta sigurantei fotografiilor tale. Avem echipament de back-up si suntem pregatiti pentru orice situatie.


Fotografiile sunt nu numai prelucrate, dar si retusate (retus facial, dar si alte elemente din background), in special cele din momentele cheie ale evenimentului.


Vom fi in mijlocul evenimentului, dar nu si in mijlocul atentiei. Vom fi prezenti in toate momentele si ne vom strecura astfel incat atentia sa ramana asupra voastra, nu asupra noastra.


Colaboram la planificarea zilei cu mult timp inainte, astfel incat sa stati cat mai relaxati in ziua respectiva. Sunt suficiente emotii implicate, dar o planificare buna a zilei va garanteaza fotografii reusite, facute cu atentie si lipsite de presiunea timpului.


Personalizam toate materialele pe care le oferim dupa nunta, dvd-uri, stick-uri, carcarse, albume.


Calitatea fotografiilor este premium, intrucat sunt facute cu aparate full-frame, performante si prelucrate ulterior cu soft-uri dedicate, la o rezolutie mare.


Limita numarului de fotografii este data de bunul simt. Cu siguranta vom fotografia toate momentele evenimentului, dar nu incontinuu. Iti oferim toate fotografiile si vei avea amintiri de care o sa-ti aduci aminte cu placere peste ani!


Nu punem copyright pe fotografiile oferite si nu protejam la copiere materialele oferite. Totusi, rugamintea noastra este precizati autorul, daca le share-uiti pe internet. Ne rezervam dreptul de copyright pe materialele postate in site sau in paginile noastre de social media.


Transportul ni-l asiguram noi, in special din cauza faptului ca masina este de obicei plina de aparate si alte accesorii necesare pentru un eveniment.


Suntem deschisi la idei noi si la sugestii, daca tu simti ca ar trebui sa surprindem ceva in mod deosebit, spune-ne direct. Noi avem viziunea noastra, insa tinem cont de dorintele tale.


Te vei distra cu noi. Ne place sa lucram cu zambetul pe buze si intr-o atmosfera placuta, tonica. Emotiile ne provoaca, este ceea ce dorim sa surprindem in cadrele noastre.


Suplimentar iti oferim:

Asigurare de ploaie: daca ploua in ziua evenimentului si nu ne putem desfasura activitatea, vom face o sedinta foto dupa eveniment, intr-o zi aleasa de comun acord. Deci, nu e cazul sa-ti faci probleme nici macar din cauza conditiilor meteo.

 

Rezerva din timp pentru evenimentul tau un fotograf si un videograf profesionisti!


Contacteaza fotograf de nunta